viernes, 29 de abril de 2022

Festa de la Primavera 2022

 Bona tarda a tothom!!


Avui us explicarem la festa de la primavera que fem a l'escola Rel. Ara feia dos anys que no la podíem fer degut el Covid. Per tant, aquest curs, la festa, ha estat molt especial. 

La festa tracta en fer intergrups, i barregem a tots els nens de l'escola on hi ha en cada grup dos mestres. Durant la setmana de la festa es fan trobades amb els grups i es decideix el que es cuinarà per dinar aquell dia. 

Durant el matí del dia de la festa cada intergrup s'ubica a una classe i prepara el plat escollit. És un matí molt entretingut i divertit ja que estem tots els grups cuinant a diferents nivells. I per no perdre les tradicions, per la tarda, al pati del darrera, presentem la mona i ens la mengem al ritme de la música. 

Aquest any la temàtica de la festa de la primavera ha estat del Festival Woodstock, per tant, ha estat tot ambientat a l'estil hippie. 

Va ser un dia ple d'emocions i energies molt positives. Ens encanta poder tornar a la normalitat i gaudir de les festes amb tots els companys i mestres de l'escola.



Els bambinos

No hay comentarios:

Publicar un comentario