jueves, 20 de enero de 2022

RESUM INICI DE TRIMESTRE

 Bon dia a tothom!!


Hem començat el segon trimestre amb moltes ganes i molta energia per aprendre i passar-ho molt bé. 


Aquests primers dies el que hem fet ha estat seguir amb les vocals (U - I) on hem après paraules noves que comencen per aquestes i també hem pogut practicar retallar amb les tissores. 

En el projecte de Som Xefs hem fet pizzes de pernil i formatge i per poder fer-les vam anar al supermercat a comprar els ingredients: pa bimbo, tomàquet, pernil i formatge. Un cop fetes les nostres pizzes i menjades també hem de tenir cura de recollir la classe i que quedi tot ben net. 

En Som Art hem començat el nou pintor; Pablo Picasso. La primera activitat que hem fet és visualitzar un vídeo explicatiu de qui era Pablo Picasso i hem començat a pintar el seu autoretrat. Segur que aprendrem molt de les pintures i de la vida de Pablo Picasso. Sabeu que tenia 20 noms?

En Som Músics hem canviat de registre i hem començat a fer el Flamenco i la Rumba. El primer cantant que treballem és el Peret i la cançó que estem aprenent és la de Gitana hechicera.

En escoles + sostenibles, hem plantat mongetes en el mini "hort" que tenim a la classe, a veure com creixen!!

Més endavant ja us anirem explicant més de tots el projectes de la classe i de les festes d'escola que la que tenim al caure és la del dia de la Pau. 




Els bambinos

No hay comentarios:

Publicar un comentario