miércoles, 26 de febrero de 2020

TRAMPANTOJO EN EL TALLER DE CUINA

BONA TARDA A TOTS!

SABEU QUE ÉS EL "TRAMPANTOJO"? 

ÉS UNA TÈCNICA QUE ES FA A LA CUINA PER FER PLATS QUE ENGANYEN A L'ULL DE LES PERSONES FENT VEURE QUE ÉS UNA COSA PERÒ ÉS TOTALMENT DIFERENT AL QUE SEMBLA. 

AQUESTA SETMANA, EL CICLE MITJÀ, HEM ESTAT TREBALLANT EN UNA RECEPTA DE CUINA QUE ÉS LA SEGÜENT: 

OUS FERRATS AMB PATATES I KETCHUP

PRIMER DE TOT, ENS DEDIQUEM A ANALITZAR LA RECEPTA I ESCRIVIM EN UNA FITXA EL NOM DE LA RECEPTA, ELS INGREDIENTS QUE SÓN NECESSARIS PER DUR-LA A TERME I EL PROCEDIMENT QUE HAUREM DE SEGUIR PER LA SEVA ELABORACIÓ. 

DESPRÉS ENS PREPAREM PER FER LA RECEPTA I PREPAREM TOTS ELS INGREDIENTS SOBRE LA TAULA, ELS ESTRIS NECESSARIS I FINALMENT ENS RENTEM BÉ LES MANS PER PODER MANIPULAR ELS INGREDIENTS. 

EN QUÈ CONSISTEIX LA RECEPTA D'AQUESTA SETMANA? 

ELS INGREDIENTS QUE HEM UTILITZAT SÓN: 

IOGURT NATURAL
PRÉSSEC EN ALMÍVAR 
POMA
MELMELADA DE MADUIXA

AMB TOTS AQUESTS INGREDIENTS HEM POGUT FER ELS NOSTRES OUS FERRATS AMB PATATES I KETCHUP. 

COM?

EL IOGURT L'HEM FET SERVIR PER LA CLARA D'OU, EL PRÉSSEC PEL ROVELL. LA POMA PER LES PATATES I LA MELMELADA DE MADUIXA PEL KETCHUP. 






ESCRIVINT LA RECEPTA




ELABORANT LA RECEPTA

ELS NOSTRES OUS FERRATS AMB PATATES I KETCHUP










PD:




ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT EL TALLER DE CUINA QUE HEM FET AQUESTA SETMANA.


AH!! ESTAVA MOLT BO, TANT, QUE ENS HAGUÉS AGRADAT REPETIR!! 




CICLE MITJÀ











No hay comentarios:

Publicar un comentario