jueves, 10 de noviembre de 2022

Colònies de tardor 22-23

BONA TARDA BONICS I BONIQUES!!

El passat mes d'octubre vam fer les primeres colònies del curs, les colònies de tardor on vam celebrar també la castanyada i el halloween!!

Van ser unes colònies curtes però les vam aprofitar al màxim. La masia on vam anar es diu Mas Suro i té un espai gegant amb molta naturalesa i amb una mini granja amb porcs, oveelles, gallines, cavalls, ases... 

El dijous quan vam arribar a la masia el primer que vam fer és esmorzar i tenir temps lliure per poder jugar en tot l'espai. Desprès, abans de dinar, vam deixar les motxilles a les habitacions i tot seguit vam anar al menjador a dinar. 

Per la tarda els mestres encarregats d'organitzar aquestes colònies ens van preparar una gimcana de lo més divertida. I abans de sopar, tots cap a les dutxes per preparar-nos per la nit. 

Desprès de sopar, vam pujar a les habitaciones on ens vam disfressar per la festa que vam preparar de casta-halloween.  Quina nit més fiestera!!

Al dia següent, el divendres pel matí, vam anar a fer una petita excursió pels voltants de la masia. Vam caminar molt i vam anar a visitar un castell, que no el vam poder veure per dins ja que estava tancat. 

I desprès de dinar....cap a l'escola!!!!

Quins dos dies de desconnexió de barcelona de la rutina i de connexió entre tots nosaltres. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario