miércoles, 13 de noviembre de 2019

QUÈ FEM ABANS DE CUINAR RECEPTES?

BONA TARDA A TOTHOM!

AVUI US EXPLICAREM I ENSENYAREM TOT EL PROCEDIMENT QUE FEM ABANS DE COMENÇAR A CUINAR LES NOSTRES RECEPTES DE CUINA.

PRIMER DE TOT, DECIDIM ENTRE TOTS I ENTRE UNES 3 I 4 RECEPTES QUINA ÉS LA QUE VOLEM FER. 

UN COP SABEM QUINA RECEPTA FAREM, INVESTIGUEM QUINS INGREDIENTS NECESSITEM PER PODER FER-LA. AGAFEM LA NOSTRA CAIXA GRAN ON GUARDEM AQUELLS INGREDIENTS QUE ES PODEN GUARDAR FORA DE LA NEVERA I MIREM SI TENIM ALGUN QUE ES NECESSITI PER LA RECEPTA NOVA. 

UNA VEGADA REVISADA LA CAIXA, COMENCEM A ESCRIURE LA LLISTA DE LA COMPRA. EN UN FULL, ENS POSEM A ESCRIURE LA NOSTRA LLISTA D'INGREDIENTS NECESSARIS PER COMPRAR I PODER DUR A TERME LA NOSTRA RECEPTA. 

COM HO FEM?

ESCOLLIM QUI ESCRIU LA LLISTA I ELS ALTRES ANEM DICTANT , UN PER UN, ELS INGREDIENTS QUE S'HA D'ESCRIURE A LA LLISTA. 

UN COP HEM ACABAT DE FER LA LLISTA, DECIDIM A QUIN SUPERMERCAT ANAR A COMPRAR. I DECIDIM QUI PORTA LA LLISTA I QUI PORTARÀ EL CARRO, DINS EL SUPERMERCAT, ON POSAREM ELS INGREDIENTS QUE ANEM AGAFANT. 

DINS EL SUPERMERCAT ANEM TOTS JUNTS A BUSCAR ELS INGREDIENTS DE LA LLISTA, I QUAN ELS TROBEM OBSERVEM I COMPAREM QUIN TÉ EL PREU MÉS ECONÒMIC. 

QUAN JA HEM AGAFAT TOTS ELS INGREDIENTS QUE ESTAN ESCRITS A LA LLISTA, ANEM A LA CAIXA PER PAGAR. QUAN ENS DIUEN EL TOTAL DE LA COMPRA, MIREM ELS DINERS QUE TENIM I ENTRE TOTS CALCULEM QUINS HEM DE DONAR, TAMBÉ SI ENS HAN DE RETORNAR EL CANVI, CALCULEM QUIN HA DE SER. 

AH, I DE TORNADA A L'ESCOLA L'ALTRE DIA, VAM FER UNA PARADA  A UN LLOC EN CONCRET, ON VAM PODER GAUDIR D'UNES VISTES AL TIBIDABO ESPECTACULARS!

CICLE MITJÀ

No hay comentarios:

Publicar un comentario